Calendari feliç 2014

Calendari feliç 2014

Versión en castellano aquí

Feliç 2014!

Deu ni do! Sense donar-me compte ja ha començat un altre any, amb les seves il·lusions, els seus projectes, les seves sorpreses i experiències que de segur viurem.

Sóc una fan d’aquest any, tinc el pressentiment de que serà un gran any, ple de felicitat i que ens portarà moments molt bonics i entranyables.

Però de moment, per ajudar a que així sigui, he creat aquest calendari. Conté tot de missatges positius per animar mes a mes al posseïdor del calendari a aconseguir els seus somnis, a lluitar pels seus projectes, a estimar-se i sobretot sobretot a ser feliç. Per que al cap i a la fi, lo més important d’aquesta vida és ser feliç i fer feliç els altres.

Aquests són els dissenys dels mesos. I com que a ésNur ens encanta que les coses estiguin super personalitzades, els mesos d’agost i desembre es poden canviar. Per exemple, a l’agost ens pots dir la teva cançó preferida de l’estiu per a que la puguis veure cada dia. I si el que vols és regalar aquest calendari a una persona especial, indica’ns qui és i canviarem el missatge de desembre per un “tots els dies ens toca la loteria amb uns pares com vosaltres” o “tots els dies ens toca la loteria amb una amiga com tu”, tu decideixes!

Aquí va una idea per a que reutilitzis les il·lustracions un cop acabat el mes, així, el calendari es converteix en unes il·lustracions super positives per decorar la teva casa, a que és genial?

Com pots fer per tindre aquest calendari a les teves mans? Escriu-me un correu indicant com vols personalitzar els mesos d’agost i desembre a: contact@esnur.eu i t’informaré de com realitzar el pagament de 10,90€ + despeses d’enviament.

Som-hi! que aquest 2014 serà genial!

---  

¡Feliz 2014!

¡Hay que ver! Sin darme cuenta ya ha empezado otro año, con sus ilusiones, sus proyectos, sus sorpresas y experiencias que seguro viviremos.

Soy una fan de este año, tengo el presentimiento de que será un gran año, lleno de felicidad y que nos llevará momentos muy bonitos y entrañables .

Pero de momento, para ayudar a que así sea, he creado este calendario. Contiene todo de mensajes positivos para animar mes a mes al poseedor del calendario a conseguir sus sueños, a luchar por sus proyectos, a quererse y sobre todo sobre todo a ser feliz. Para que al fin y al cabo, lo más importante de esta vida es ser feliz y hacer feliz a los demás.

Estos son los diseños de los meses. Y como en ésNur nos encanta que las cosas estén super personalizadas, los meses de Agosto y Diciembre se pueden cambiar. Por ejemplo, en Agosto nos puedes decir tu canción favorita del verano para que la puedas ver cada día. Y si lo que quieres es regalar este calendario a una persona especial, indícanos quién es y cambiaremos el mensaje de Diciembre por un "todos los días nos toca la lotería con unos padres como vosotros " o "todos los días nos toca la lotería con una amiga como tú ", ¡tú decides!

Aquí va una idea para que reutilices las ilustraciones una vez terminado el mes, así, el calendario se convierte en unas ilustraciones super positivas para decorar tu casa, ¿a que és genial?

¿Cómo puedes hacer para tener este calendario en tus manos? Escribe un correo indicando cómo quieres personalizar los meses de Agosto y Diciembre en : contact@esnur.eu y te informaré de cómo realizar el pago de € 10,90 + gastos de envío.

¡Vamos! ¡Que este 2014 será genial!Torna a dalt