Casament Lola i Pere: Un casament a la seva manera, tal com som ells

Casament Lola i Pere: Un casament a la seva manera, tal com som ells

Un fred 13 de gener vaig rebre el correu de la Lola i el Pere preguntant-me si els hi podia fer els ninos del pastís i altres detallets pel seu casament. No volien un casament típic i tradicional, sinó un casament a la seva manera, amb la seva essència. Amb això ja em van robar el cor.

Els vaig preguntar quina era la seva història d’amor, com eren ells, quins punts en comú tenien, els seus gustos o com anirien vestits pel casament, per tal de poder-lis fer uns detalls completament personals.

I aqui està el resultat! Una explosió de colors verd, lila i taronja i uns ninos super divertits i amb sorpresa (de fet, dues)! Aviam si adivines què és ;)

Síii! La petitona que va en camí i el seu estimat gatet pèl roig tot bufó amb la seva pajarita. En aquell temps no sabíem si seria nen o nena, per això no li vam poder posar cap complement, però des de fa una setmana o dos que sabem que serà nena, així que moltes felicitats parella! De ben segur que serà una nena molt alegre, com vosaltres :)

Es van fer també unes banderoletes pel pastís ab els seus noms i amb l’estampat dels seus vestits.

Per guardar un bon record d’aquest moment tan màgic, es fa fer el llibre dels desitjos i el quadre d’empremptes (podeu veure com van anar posant les empremptes en l’abre a la última foto):

A part del dia del casament, van fer dues festes grosses i volien que la seva família i amics sabessin on havien d’anar, per això, van donar unes targetes de contacte on el seu gat va fer d’amfitrió:

Pels convidats es van fer uns regals ben especials: Van regalar llavors de Calèndula, una flor forta i resistent com la seva relació, així ho deien en les targetes que hi anaven:

I pel dia del casament, uns cubs plens de Ferreros amb un missatge final sorpresa per quan haguessin gaudit de tots els bombons!

Desitjo que fos un dia extraordinari el del vostre casament ple de detalls únics i moments molt especials. Us desitjo la major de les felicitats junts i que la nova etapa que heu començat (i la que us ha de vindre en uns mesets) sigui meravellosa!Torna a dalt